Stołówka

PROSIMY O TERMINOWE WPŁATY ZA OBIADY        

PONIEDZIAŁEK       10.06.2019                      

– krupnik  z ziemniakami i zieleninką (1,7,9),

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– fasolka po bretońsku

– sok jabłkowy 100%

WTOREK        11.06.2019             

– zupa ryżowa  z zieleninką (1,9,7)

– spaghetti po bolońsku (1,3,9)

– woda mineralna

ŚRODA    12.06.2019              

– zupa koperkowa  z ziemniakami i z zieleninką (1, 9); pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– kluski śląskie (1,3,7)

– gulasz mięsny (1)

– surówka z młodej kapusty

– sok wieloowocowy 100%

CZWARTEK            13.06.2019     

– zupa pomidorowa z ryżem i zieleninką (1,7,9)

– ziemniaki

– nugetsy

– mizeria (7)

– sok mix 100%

PIĄTEK             14.06.2019 

– barszcz biały z ziemniakami  i wędzonką (1, 9, 7 ) ); pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– makaron z musem owocowym

– woda mineralna

           

Zastrzegamy prawo do zmian w jadłospisie

Informacje o składzie potraw

na stołówce Szkoły Podstawowej w Dobroniu

CENA OBIADÓW W CZERWCU

DLA ZERÓWKI

CAŁY OBIAD 11 x 3,5 zł = 38,50 zł

DRUGIE DANIE 11 x 2,8 zł = 30,80 zł

ZUPA 11  x 0,7 zł = 7,70 zł

DLA klas I – VII i gimnazjum

CAŁY OBIAD 12 x 3,5 zł = 42,00 zł

DRUGIE DANIE 12 x 2,8 zł = 33,60 zł

ZUPA 12  x 0,7 zł = 8,40 zł

 Płatność za obiady do 10 każdego miesiąca

na stołówce Szkoły Podstawowej lub na konto

18 8788 0009 2009 0029 9853 0002

Brak wpłaty w terminie

powoduje wstrzymanie wydawania obiadów

NIEOBECNOŚCI DZIECI ZGŁASZAJĄ RODZICE

POD TEL. 6712000         

 

W tytule przelewu proszę podać:

    • klasę
    • imię i nazwisko
    • miesiąc

 

      •  

Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji:

  1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. Orzechy, tj. migdały, orzechy: laskowe, włoskie, nerkowca, pekan, brazylijskie, makadamia, Queensland oraz pistacje, a także produkty pochodne
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki i produkty pochodne
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

 

         
 

 

Komentowanie jest wyłączone.