Stołówka

PROSIMY O TERMINOWE WPŁATY ZA OBIADY

                 PIĄTEK    17.05.2019                      

– barszcz biały na wędzonce z kiełbasą  i  ziemniakami (1,7,9);

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– makaron z serem (7)

– sok 100% jabłkowy

– owoc

               PONIEDZIAŁEK      20.05.2019                       

– zupa ogórkowa z ziemniakami  i  zieleninką  (1,9,7)

– fasolka po bretońsku z kiełbaską (1)

– bułka pszenna

– sok 100% wieloowocowy 

         WTOREK    21.05.2019            

– zupa koperkowa (1,9,7)

– pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– pampuchy(1,3,7)

– mięso w sosie(1)

–  jabłko 

 ŚRODA      22.05.2019            

– rosół z makaronem(1, 9)

–  nugetsy z kurczaka

– ziemniaki z koperkiem

– warzywa gotowane na parze

– sok mix 100%

CZWARTEK       23.05.2019          

– zupa pomidorowa z ryżem i zieleninką (1,7,9)

– przysmak kapitana – kotlet drobiowo-rybny (3,4)

– ziemniaki z koperkiem

– surówka z kiszonej kapusty, marchwi i jabłka

– sok 100%  pomarańczowy

PIĄTEK       24.05.2019     

– zupa gulaszowa z ziemniakami i zieleninką (1,7,9);

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– makaron kokardki z musem owocowym (1,3,7)

– woda

 

Zastrzegamy prawo do zmian w jadłospisie

Informacje o składzie potraw

na stołówce Szkoły Podstawowej w Dobroniu

CENA OBIADÓW W MAJU

PO ODLICZENIU 5 DNI OBIADOWYCH W OKRESIE STRAJKU

CAŁY OBIAD 15 x 3,5 zł = 52,50 zł

DRUGIE DANIE 15 x 2,8 zł = 42,00 zł

ZUPA 15  x 0,7 zł = 10,50 zł

 Płatność za obiady do 10 każdego miesiąca

na stołówce Szkoły Podstawowej lub na konto

18 8788 0009 2009 0029 9853 0002

Brak wpłaty w terminie

powoduje wstrzymanie wydawania obiadów

NIEOBECNOŚCI DZIECI ZGŁASZAJĄ RODZICE

POD TEL. 6712000         

 

W tytule przelewu proszę podać:

    • klasę
    • imię i nazwisko
    • miesiąc

 

      •  

Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji:

  1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. Orzechy, tj. migdały, orzechy: laskowe, włoskie, nerkowca, pekan, brazylijskie, makadamia, Queensland oraz pistacje, a także produkty pochodne
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki i produkty pochodne
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

 

      
 

 

Komentowanie jest wyłączone.