Stołówka

PROSIMY O TERMINOWE WPŁATY ZA OBIADY

PIĄTEK    22.03.2019

– zupa gulaszowa z ziemniakami i zieleninką (1,7,9);

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– makaron kokardki z musem owocowym (1,3,7)

– woda

                      PONIEDZIAŁEK    25.03.2019                      

 – zupa pieczarkowa z makaronem  i  zieleninką  (1,9,7)

– kotlet mielony (1,3)

– ziemniaki z koperkiem

– surówka z białej kapusty, marchwi i jabłka

– woda

                WTOREK      26.03.2019            

– zupa buraczkowa z ziemniakami  zieleninką  (1,9);

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– makaron(1,3)

– mięso w sosie (1)

– ogórek kiszony

– sok 100% mix

             ŚRODA     26.03.2019            

– grochówka  z ziemiankami i zieleninką (1, 9, 7 );

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– pierogi leniwe polane masłem i bułka tartą  (1, 3, 7)

– surówka z marchwi i jabłka

– woda

CZWARTEK          28.03.2019

– zupa ogórkowa z ryżem  i zieleninką (1,7,9)

– karczek pieczony

– ziemniaki z koperkiem

– surówka wiosenna (ogórek zielony, pomidor, sałata lodowa)

– sok 100%  jabłkowy

 PIĄTEK  29.03.2019  

– zalewajka  z ziemniakami (1,7);

   pieczywo wieloziarniste i pszenne (1)

– ryż paraboliczny ze śmietaną (1 ,7)

– jabłko

– woda

     

Zastrzegamy prawo do zmian w jadłospisie

Informacje o składzie potraw dostępne

na stołówce Szkoły Podstawowej w Dobroniu

 

CENA OBIADÓW W MARCU

CAŁY OBIAD 21 x 3,5 zł = 73,50 zł

DRUGIE DANIE 21 x 2,8 zł = 58,80 zł

ZUPA 21  x 0,7 zł = 17,70 zł

 

Płatność za obiady do 10 każdego miesiąca

na stołówce Szkoły Podstawowej lub na konto

18 8788 0009 2009 0029 9853 0002

Brak wpłaty w terminie

powoduje wstrzymanie wydawania obiadów

NIEOBECNOŚCI DZIECI ZGŁASZAJĄ RODZICE

POD TEL. 6712000         

 

W tytule przelewu proszę podać:

  • klasę
  • imię i nazwisko
  • miesiąc
      •  

Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji:

  1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. Orzechy, tj. migdały, orzechy: laskowe, włoskie, nerkowca, pekan, brazylijskie, makadamia, Queensland oraz pistacje, a także produkty pochodne
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki i produkty pochodne
  13. Łubin i produkty pochodne
  14. Mięczaki i produkty pochodne

 

      
 

 

Komentowanie jest wyłączone.